Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Oturma Odanıza Uygun, Dekorasyon Yapma Yöntemleri

21-12-2022 15:52
Oturma Odanıza Uygun, Dekorasyon Yapma Yöntemleri

Oturma Odanıza Uygun, Dekorasyon Yapma Yöntemleri

Evinize yeni eşyalar almak, dekore etmek elbette aşırı eğlencelidir. Fakat fazla eşya almak oturma odanızda karmaşa yaratabilir. Oturma odasının ana dekoratif ürünü koltuklardır. Doğru ve şık oturma odası seçimi oturma odanızın havasını bambaşka bir hale getirebilir. Beğendiğiniz ürünlerin yanı sıra odanızın büyüklüğünü de göz önünde bulundurmalısınız. Küçük bir alana çok fazla eşya almak ya da büyük eşyalar kullanmak odanızın şık görünmesini sağlamayacaktır. Bu nedenle koltuk takımı alırken bu faktörü göz önünde bulundurun. İdeal bir oturma odası oluşturmak aslında çok pahalı ve zor değil.

Oturma odalarınızı dekore etmenin püf noktalarından bahsedeceğiz;
Öncelikle ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekiyor. Oturma odanızda ihtiyacınız olan ürünleri belirleyerek başlayın. Böylece alışveriş yaparken daha hızlı ve doğru kararlar verebilirsiniz

 

İşlevsel Mobilya Seçin

Salonunuzu tasarlarken hem küçük fonksiyonel mobilyalar hem de büyük mobilyalar seçerek detaylı ve hoş bir görünüm oluşturabilirsiniz. Mesela şık bir kitaplık kullanabilir ve onu odanızın doğru bölümüne yerleştirebilirsiniz.

Koltuk Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Oturma odası seçiminde en önemli unsu koltuk seçimidir. Büyük bir odaya küçük bir koltuk, küçük bir odaya büyük bir koltuk almamalısınız. Bu sadece kötü görünüme değil, aynı zamanda gereksiz alana da neden olur. Bu tür durumlarla karşılaşmamak için geniş oturma alanlarını tekli, ikili ve üçlü olmak üzere koltuk takımları ile dekore edebilirsiniz. Küçük salonlar için hem dekoratif hem de fonksiyonel köşe koltukları tercih edebilirsiniz.

Halı Seçimlerinizde Modern Olun

Halılarınızı stil ve sadelikte seçin. Bu evinize modern bir görünüm kazandırır. Halı seçerken oturma düzeninizi ve odanızın büyüklüğünü göz önünde bulundurun.

Aydınlatma Ürünleri İle Oda Estetiğini Vurgulayın

Dekorasyonu Aksesuarlarla Özelleştirin

Farklı ve yansıtıcı dekorasyon ürünlerini tercih edin. Bu sizi daha çok evinizde hissettirecektir. Tüm bu işlemleri ucuza gerçekleştirebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.