Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

İçinizi Isıtan Kış Konseptleri

06-12-2022 11:23
İçinizi Isıtan Kış Konseptleri

İçinizi Isıtan Kış Konsepti

Havaların soğuduğu kış aylarında evinizi sıcak, samimi ve konforlu hale getirmeniz gerekiyor. Huzurun ve mutluluğun anahtarı, sıcak, samimi bir yaşam alanıdır. Kış aylarına özel konsept oluşturmak için öncelikle plan yapmak ve dış mekan için alternatif konseptlere bakmalısınız. Klasik kış dekorasyon temalarını seçerseniz eviniz çok basit duracaktır. Ancak klasik temalar yerine modern ve özel temalar seçerseniz eviniz daha şık olacaktır. Kışlık ev dekorasyon temaları genellikle sıcak ve davetkar iç tasarıma yönelik olsa da ,farklı yaşam tarzlarını da hesaba katarlar. Vintage tasarımlar sevenler için kış vintage dekorasyon temalarını tercih edebilir, minimalist bir yaşam tarzına sahipseniz , minimalist kış dekorasyonları yapabilir, çeşitli tema ve konseptler arasından beğendiğinizi seçebilirsiniz. Kış mevsiminde daha çok tercih edilen kül grisi, bej tonları, dumanlı gri ve açık tonları tercih ederek evinize daha sıcak bir ortam getirebilir ve kış dekorasyonu için avantaj elde edebilirsiniz. Görsel olarak göze hitap eden farklı tonlar kullanabilir. Keskin geçişleri farklı tonlarla yumuşatabilirsiniz.

Canlı Beyaz Tonları

Beyaz renk tonları, ferah ve geniş dekorasyonların her zaman vazgeçilmez renkleri olmuştur. Beyaz’ın tonları kış mevsimine özel dekorasyonların da vazgeçilmezidir. Özellikle kış mevsimi doğada bulunan evinizi, parlak beyaz renklerle dekore edebilirsiniz. Kış mevsimine uyumlu olarak evinizi modern bir şekilde dekore etmek için cesur beyaz tonlarda geniş oturma alanları ya da cesur beyaz duvar boyası tercih edin.

Yumuşak Tüylü Kumaşlar

Kış mevsiminde aklımıza sıcak battaniyeler, yünlü örgüler ve dekoratif kumaşlar gelir. Bu aksesuarlar genellikle kış aylarında tercih edildiği için her mevsim kullanılmamaktadır. Evinizi dekore ederken bu ürünleri tercih edebilirsiniz çünkü yumuşacık ve pofuduk kumaşlara sahip koltuk örtüleri, halılar, goblenler, koltuk kumaşları ve yastık üstleri size her zaman kış aylarını hatırlatacaktır. Ayrıca bu aksesuarları destekleyen oturma düzenlerini tercih ederek dekorunuza kışlık bir dokunuş katabilirsiniz.

Konsept Tasarımlar

Kış odası dekorasyınları içim klasik tasarımları tercih edebilir, kişisel zevkinize ve yaşam tarzınıza özel tasarımlar oluşturabilir, ya da konsept tasarımları tercih ederek harika eserler ortaya çıkarabilirsiniz. Koyu renk halılar ve orta boy masa modellerinin yanı sıra güçlü beyaz tonlardaki oturma grupları ve canlı yeşil bitkilerle muhteşem bir kış dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

Sıcak İçecek Köşesi

Kışın olmazsa olmazı sıcak içecekler için salonun bir köşesinde servis arabasının üstünü sıcak içecekler hazırlayabilir bir keyif köşesine çevirebilirsiniz. Daha yakın olmak istiyorsanız şık sunumlar hazırlamak için sehpayı kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.